Hvor finder man katte til salg

14.07 - 2022 3 min Find Katte Til Salg

Hvordan finder man katte til salg?

Går du med en drøm om, at købe en ny kat til dit hjem? Vil du gerne vide mere om, hvordan du finder søde nye katte til salg? Der er mange måder, hvorpå du kan anskaffe dig en ny kat, det afhænger blot af, at få kigget de helt rigtige steder. Læs med her og find ud af, hvordan og hvor du finder katte til salg.

Køb katte lokalt

Det er altid en god ide, at tjekke i dit lokalområde først. Mange naboer med katte, har måske et kuld på vej eller har allerede måske allerede en bunke killinger der hjemme, som leder efter et nyt hjem. Kattekillinger kommer af og til i større kuld, og de er ikke altid planlagt i hjemmet. Derfor er det en god ide, at spørge rundt hos naboer eller på arbejdet i dit lokalområde, om nogen kender en familie, der ønsker at få afsat nogle katte. Dette er oftest også den billigste mulighed i forhold til at anskaffe sig en kat, da de små killinger ofte foræres eller sælges billigt i forhold til andre købemuligheder.

Tag et kig på internaterne

Internaterne omkring i Danmark bugner af både katte og hunde, som mangler ny ejer. Her er der ofte katte til salg, som enten er blevet indleveret som killinger eller afleveret af deres gamle ejer som fuldvoksen. Det er altid en god gerning i sig selv, at shoppe på et internat, da du hjælper med, at give kattene et nyt hjem med tryghed og kærlighed. På internater kan du ofte finde alle typer af katte i alle aldre, og de er oftest klar til at flytte hjem lige med det samme.

Katte til salg på DBA

Man kan købe stort set alt på DBA og huskatte er ingen undtagelse. Rigtig mange vælger, at sætte deres katte til salg på DBA. Her kan du kigge på kattene online, hvor de oftest også kommer med en grundig beskrivelse om type, personlighed og behov. Det er nemt, at browse gennem muligheder i dit område, og samtidig få et kig på, hvilken kat, man potentielt kan købe med hjem. Priserne på DBA er for det meste til den billigere side, og derudover kommer mange af kattene med tilhørende udstyr som kattebakke, legetøj eller kradsetræ, som har været benyttet i hjemmet. På DBA finder du også både voksne katte og killinger til salg, og katten kan oftest hentes så hurtig som muligt, så ventetid er ikke nødvendig.

Søger man dog mere tryghed når man skal sælge sin kat kan man benytte sig af dyreportal.dk. På siden sikre du kun seriøse henvendelser fordi køber skal betale et mindre beløb for at kunne kontakte dig. På den måde sikre man også at personer som kontakter en er mere seriøs end en køber som har fundet dit nummer gratis på dba. Du kan oprette en gratis annonce her.

Tjek annoncer, hjemmesider og lokalavisen

Det kræver ofte ikke mere end en googlesøgning for at finde et hav af muligheder for katte til salg. Der er ofte op til flere online dyrehandel eller kæledyrsportaler, som tilbyder katte til salg alle steder i Danmark. Folk med katte til salg laver også ofte opslag og annoncer online på for eksempel sociale medier som Facebook, Instagram eller Twitter, hvor man kan komme i direkte kontakt med ejeren eller sælgeren. Du vil også ofte finde opslag i lokalavisen, hvis der er katte til salg i dit lokalområde.