Her finder du søde katte til salg

04.08 - 2022 3 min Find Søde Killinger

Her finder du søde katte til salg

Drømmer du om at lade en lille ny kat flytte hjem til dig? En kat er et fantastisk nuttet, hyggeligt og underholdende kæledyr at leve under samme tag med. Hvis både du og hjemmet er parat til at tage imod dit nye kæledyr, så er det bare om at finde det helt rigtige sted at købe dit nye pelsede familiemedlem. 

Find søde katte til salg med vores hjælpsomme guide til de bedste købssteder her i Danmark. 

Køb kat eller killing ved at klikke her

1. Søde katte i dit nabolag

Det sker ofte at en hunkat får strejfet omkring og pludselig ligger hos naboen med maven fuld af killinger. Det er ikke altid hensigtsmæssigt for ejeren, når deres kat får killinger, og hvis kuldet ikke er planlagt, så står kattekillingerne pludselig og mangler et hjem. 

Find søde katte til salg i dit nærområde ved at spørge rundt i nabolaget. Det vil med garanti også være en lise for katteejeren at få afsat en, eller måske endda flere, killinger hos dig. Denne løsning er ofte også den billigste, da du kan aftale prisen indbyrdes i privaten og afhente din lille nye killing, når den har nået en passende alder på cirka 12 uger.

Katte og killinger er sjældent svære at få fat på. Find søde katte til salg i lokalavisen, på opslagstavler i supermarkedet eller for eksempel på Facebook Marketplace. 

2. Find søde katte til salg på DBA

På DBA finder du dagligt nye opslag med både voksne katte og killinger, som søger et nyt hjem. Mange af kattene, som er til salg på DBA, er allerede salgsklar og parat til afhentning, så du kan ofte shoppe og afhente samme dag. Derfor er det et fantastisk sted at finde søde katte til salg, hvis du er klar til at blive katteforældre med det samme. 

Der er også en masse søde racekatte til salg på DBA, så hvis du er på udkig efter en langhåret norsk skovkat, silver chinchillaer eller egyptiske mau, så er DBA et rigtig godt sted at begynde din søgen. 

3. Køb din kat fra et internat

Desværre har vi i Danmark alt for mange hjemløse katte på internater, som venter forventningsfuldt på deres nye adoptivforældre. De seneste år er der sket en eksplosiv stigning af modtagelser på katteinternater, hvilket vil sige internaterne bugner af katte mere end nogensinde før. Hvis du leder efter en ny kat, og samtidig vil gøre en god gerning, så er internaterne et optimalt sted at finde dit nye kæledyr.

Find søde katte til salg på danske internater som Dyrernes Beskyttelse, Dyreværnet eller Ingers kattehjem. Det gode ved køb fra internater er, at mange katte ofte allerede har fået ormekur, er steriliseret eller kastreret og er kattebakketrænet, så de er fuldstændigt klar til at flytte hjem til dig.
Samtidig er du med til at hjælpe og give kattene et nyt hjem, som de med garanti længtes efter.

4. Køb en killing hos en opdrætter

Find søde kattekillinger til salg hos en dedikeret katteopdrætter. Ligesom der findes hundeopdrættere, som årligt sætter nye kuld af nuttede hvalpe til salg, så findes der også mennesker som opdrætter og sælger katte.
Ofte sælger katteopdrættere ægte racekatte med stamtavle. Så hvis du er på jagt efter en ægte Maine Coon eller Ragdoll, så kan du kigge hos en opdrætter med sans for netop denne katterace. 

En opdrætter kan også vejlede dig til den bedste pasning og plejning af racekatten, så du får nogle brugbare guldkorn med på vejen. Hos en opdrætter kan du endda også komme på besøg og se kattemor og killinger, så du får mærket efter, om den gode kemi er der først.