HJÆLP TIL FORLADTE & MODERLØSE KATTEKILLINGER
KATTEFORMIDLING.DK

Historien bag

I 2002 tog jeg afsked med min kat igennem 21 år.
Den kat jeg havde haft siden jeg var 4 år.

Den kat der havde trøstet mig igennem mange hårde tider i min barndom.
 Tabet efterlod mig helt knust.
Og jeg fandt min vej ud af sorgen og savnet ved at dedikere min tid til de dyr der har brug for hjælp og kærlighed.

De dyr der ikke kan forsvare sig selv. 

Hannie satte hjulene igang og formede mit liv som dyrenes ven i nøden. 

Foruden at hjælpe forladte katte og killinger, startede jeg hvad der var noget nær Danmarks første online underskrift indsamling, Jeg satte fokus på og kæmpede for at få et forbud mod zoofili/sex med dyr.

Jeg fik kontakt til dyrevelfærdsordfører for DF, Christian H. Hansen, som var mig en kæmpe støtte
i underskrift indsamlinger på Strøget og Rådhuspladsen i København.
Efter mere end 46.000 indsamlinger, fik Christian sat et møde i stand til mig på Christiansborg
med daværende Justitsminister Lene Espersen, hvor jeg overbragte mine MANGE underskrifter
og fik en dialog med hende.

Det var en mange årig kamp med mange afslag i folketinget, trods etisk råd gik ind i sagen.
Jeg fik alt i alt skaffet mere end 62.000 underskrifter.

Uden virkning. Men jeg er glad for at kunne berette at 10 år efter min hjertesag blev iværksat.

Nemlig i 2015 og så på min fødselsdag af alle dage, blev indført forbud mod sex med dyr.  

Den bedste gave jeg kunne ønske mig. Jeg er stolt af at have sat fokus på emnet

og blive ved med at kæmpe og få det taget op til debat så mange gange, trods afslag i salen. 
Gang på gang. 


På baggrund af mine moralske og etiske holdninger, samt store engagement og drive,
blev jeg i 2009 kontaktet af Christian H. Hansen. Han havde revet sig løs fra DF
og var blevet løsgænger i Folketinget og ville i den forbindelse gerne ansætte mig
som hans medlemssekretær. Jeg var meget beæret og takkede ja. Netop hjemvendt fra mine år i Latin amerika. Og et nyt eventyr startede.


Christian stiftede partiet FOKUS, og jeg blev dermed også partisekretær. Det var en spændende opgave. Som dyrenes ven i Folketinget, havde jeg min elskede hund, som jeg havde anskaffet mig i Mexico, med på arbejdet på Christiansborg hver dag. Christian anskaffede sig kort tid efter en hund fra Dyreværnet i Rødovre og havde ligeså ham med. Nogle fordele er der ved at have sit eget kontor.  Christian blev kort tid efter, af Dyrenes Beskyttelse, udnævnt som Årets dyreven, som anerkendelse for sit store arbejde for dyrene igennem mange år.

Det var velfortjent og jeg var stolt af at kunne sige jeg arbejdede for denne mand. Vi var et godt team. Vi kom rundt i landet til mange demonstrationer. Blandt andet kæmpede vi mod hundeloven. Christian havde desværre ikke fået nok underskrevne vælger erklæringer ved Folketingsvalget i efteråret 2011 og vi måtte forlade Folketinget. I forbindelse med at jeg var blevet mor, droslede jeg ned med mit arbejde for dyrene og koncentrerede mig om mine børns velbefindende, foruden at jeg kæmpede en  ny kamp mod systemet. denne gang udlændingestyrelsen. men det er en anden historie. 

Lopper og Lort

 
Jeg kørte en årgang for Petcab dyretaxi og foruden at vi passede folks dyr, gik ture med folks hunde og kørte ejere og dyr til og fra dyrlægen, ja så kørte vi som forlænget arm for Falcks dyreambulance. 

at blive ringet ud efter påkørte katte der skrigende bag i varevognen lider hele vejen mod dyrehospitalet, gør det nemmere at se til den bliver aflivet.  Men at skulle aflevere et kuld små killinger, der INTET fejler til aflivning...DET duede jeg bare ikke til. Så hver gang der ikke var kapacitet på diverse dyreinternater, så bestod min opgave i at køre dem til aflivning. Det skete sjældent og min 2V lejlighed i KBH blev hurtig hjem for mange kuld i alle størrelser.

Rygtet spredte sig hurtigt og pludselig ringede folk til mig privat og jeg hentede killinger alverdens steder. De yngste killinger hentede jeg på fyn.  1 dag gammel. Og jeg blev af en dyrlæge instrueret i at give dem med via sonde. Det var intenst. den ene døde i mine hænder i venteværelset på KBHs dyrehospital og den anden beholdte jeg selv. Hun var et sandt mirakel og blev næsten 2 år. 

Disse forladte forhutlede killinger befandt sig under kolonihavehuse eller sommerhuse, bag skraldespande, på rastepladser, stalde, kældre, samt efterladt i papkasse på dørtrin.  Der gik ikke længe før mit hjem var et stort levende loppe cirkus. Og det tog skadedyrsbekæmpere 3 omgange, før de fik bugt med alt utøjet. MEN  det var det hele værd og jeg glædes over at have alle billederne fra min tid derinde. 16 killinger/katte i alle aldre havde jeg boende på én og samme gang. Og over ét år blev det til 49 killinger. Hvoraf 44 overlevede og fik kærlige blivende hjem. 

 


Belize, Mexico, Panama og Guatemala, Bolivia & Indien

 

Nogle mennesker rejser på ferie for at ligge ved poolen. Andre for at gøre en forskel. 
Jeg hører til den sidste gruppe. Når jeg besøger et nyt land, ønsker jeg at


Jeg elsker at lave frivillig arbejde og hjælpe dyr. Uanset hvordan. I Bolivia var det ved at passe Edderkoppe aber, men de andre steder har det været katte og hunde internater. I mexico, hjalp jeg for SPCA i de år jeg boede der og havde killinger i pleje i vores lejlighed dér.  

At gøre rent i et NO-KILL shelter med 300+ hunde og 80+ katte, tager virkelig tid kan jeg godt oplyse. Især når man ikke må bruge vand til at skrubbe burene...fordi det er for dyrt og der ikke er nok donationer til at dække udgifterne. Det har været givende og lærerige oplevelser 

Kattekilling // Katteformidling
Vandværksvej 9, 4581 Rørvig

26 15 15 05  (sms)

Projekt@kattekilling,dk

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED

KATTE  SØGER HJEM