HJÆLP TIL FORLADTE & MODERLØSE KATTEKILLINGER
KATTEFORMIDLING.DK

PROJEKTER

Opbevaring af donationer
Opbevaring af donationer
 "opbevaring" af katte
"opbevaring" af katte
"opbevaring" af katte
"opbevaring" af katte
jeg renser katte og killinger for lopper og øremider.
Donation
Donation
Materiale til brug for nyt kattebure
Donation
Donation
materiale til brug for nye kattebure
"opbevaring" af hunde
"opbevaring" af hunde
kat søger hjem
kat søger hjem
født i fangenskab
født i fangenskab
legetøj fra Danmark
legetøj fra Danmark
Dagens fangst
Dagens fangst
Politiet ankommer med indfangne gadehunde
.......
.......
drømmer om nyt hjem
drømmer om nyt hjem

Centro de Acopio,  Puerto Vallarta, Mexico  

 

Frivillig medhjælper og fotograf

 I en årrække var jeg bosat i Puerto Vallarta pga. arbejde og siden hen pga. nystartet familie og årelange kvaler med at få familiesammenføring.  I den tid arbejdede jeg ikke og det faldt mig derfor naturligt at finde et lokalt dyreinternat jeg kunne hjælpe til ved og bruge min tid fornuftigt.
Og gud skal vide at de behøvede al den hjælp de kan få. D
yr har IKKE det samme værdi i et land hvor pengene er små og mad på bordet til ens børn kommer i første række. Og når de ansvarlige samtidig stikker donationerne i egne lommer, er det op af bakke. Men det var en givende og lærerig periode i mit liv. 
Jeg vendte i 2009 hjem til Danmark med min familie. Med min egen lille 4benet gave. Nemlig min mexicanske Chihuahua Lupe som berigede mit liv på alle måder  i 10 år. Lupes aske blev taget med tilbage og kastet ud over vores yndlingsstrand i foråret 2019. Cirklen var fuldendt.


SPCA de PV, Puerto Vallarta, Mexico 

 

Frivillig medhjælper og fotograf

Der bor mange expats i Puerto Vallarta. Fra Canada og USA. disse Ildsjæle stod sammen om at stifte SPCA de PV og det var en fornøjelse at være en del af. Det udviklede sig på smukkeste vis. Og i modsætning til det lokale statsejede internat, vist ovenfor, så gik alle donationer til dyrene. Det startede med på det lokale bibliotek én gang ugentlig hvor vi fandt nye familier til dyr der var blevet neutraliseret med rabat hos en samarbejdende dyrlæge. Mange hunde og katte blev også fløjet til Canada og USA, nogle gange 6 af gangen og så stod der plejefamilier i den anden ende, der skaffede disse dyr et godt liv under helt andre og bedre kår. Og siden hen blev der takket være donationer og auktioner og andre events skaffet nok penge til at oprette eget internat og udvide.  Det var smukt at være vidne til at "mange bække små, gør en stor å" Og jeg er stolt over at have været en del af det. Der er ingen bedre følelse i verden end følelsen af at man gør en forskel hvor der er brug for det. 

 Adoptionsdag
Adoptionsdag
altid sulten
altid sulten
familie søges
familie søges
Ugentlige adoptionsdag
Ugentlige adoptionsdag
foran det lokale forstads bibliotek.
Fodring
Fodring
af bette killinger
søger nyt hjem
søger nyt hjem
Netop adopteret
Netop adopteret
Heldige perrito
en dreng
en dreng
og hans nye hvalp
Nyt hjem
Nyt hjem
Lupita Guapita
Lupita Guapita
Min mexicanske chihuahua, jeg nåede at have i 10 år og som rejste rundt i 14 lande sammen med mig.
Lupita Guapita
Lupita Guapita
Min mexicanske chihuahua, jeg nåede at have i 10 år og som rejste rundt i 14 lande sammen med mig.

Som frivillig har jeg bl.a. patruljeret strande i nattens mulm og mørke for at beskytte æggene fra Leatherback Turtles i Costa Rica.
Jeg tog imod disse fascinerende kæmpers æg, når havskildpadderne møffede op på stranden, gik i trance og gravede et hul, hvor de lagde deres æg men inden de dækkede hullet til, havde jeg allerede taget imod de 60-80 æg i min pose, for at  begrave dem nede andetsteds på stranden, for at beskytte fra at jægere ikke kunne stjæle dem og sælge dem. 


Hvis jeg kunne leve af det, brugte jeg gerne resten af mit liv på at rejse verden rundt og være frivillig på alverdens shelters og dyrereservater
alt imens jeg dokumenterer hverdagen og forholdene i disse afkroge via mit kamera og mine ord.  Det er livsbekræftende som intet andet. 

May-Britt Grundahl Hansen

gadekat
bur
Gaderne
Gadekat i Panama City.
321
322_copy11
IMG_8873_1
IMG_8860_11
Neutralisering af gadekatte
IMG_8956_1
308_1
IMG_9040_3
IMG_9029_11
IMG_9048_1
316_01
Donation
226_00

Spay Panamá, Panama City, Panama 

 

Indfangning- og neutralisering af gadekatte 

 

Denne organisationer fantastisk. intet mindre. De indfanger med bure, neutralisere og sender dem så tilbage ud på gaden igen.  
Men nu med hak i øret, på den måde kan de på afstand se om de allerede har neutraliseret den.
De neutraliserer mere end 20.000 katte og hunde om året

Jeg kørte med dem rundt i et par dage og sluttede af med, på vegne af Magasinet "vi med hund" at donere det de havde ønsket sig mest.
Et middel, til behandling via injektion, mod skab, angreb af parasitter, lus, lopper og mider. 

På en rejse rundt i Sydamerika, havde jeg fornøjelsen af at bruge en uge,

som frivillig med hjælpeløse, skadede eller moderløse edderkoppeaber som ikke kunne klare sig selv i Bolivias regnskov.
Det var virkelig spændende. Men også hårdt. 
Vi brugte dagene oppe ved deres bure i skoven, hvor vi gjorde dem rene, fodrede aberne og socialiserede med dem uden for burene.  Edderkoppeaberne var i det fri om dagen og blev lukket i burene om aftenen, hvor de sov i sikkerhed fra 
Fra campen, skulle vi, hver dag, passere cappuchiner aberne på vores vej op til Edderkoppeaberne og de er nogle små nysgerrige stjælende bæster, så vi måtte INTET medbringe derop. End ikke vandflasker. Jeg skulle egentlig have tilbragt flere uger der, men pga. vi ikke måtte medbringe vand, valgte jeg at forlade stedet efter en uge. At tilbringe dagene i 30+ grader i en fugtig regnskov var ikke det sjoveste uden vand.
Jeg var en sjov oplevelse og 78 myggestik rigere og jeg håber at stedet i dag, 13 år efter, har fået arrangeret det således at deres frivillige hele tiden har adgang til vand :-) 


May-Britt Grundahl Hansen

AWARE, HOUND HEIGHTS, GUATEMALA

 

Frivillig medhjælper
på et no-kill shelter med mere end 300 hunde og 80 katte.


Én times busrejse uden for Guatemala city, ligger dette no-kill shelter. 
Jeg boede der i en uge sammen med min hund Lupe. Pengene var få og ejeren af dette shelter knyttede sig til hver og et af dyrene og det gjorde det svært at komme af med dyrene til nye familier, da hun stillede krav til nye familier. Flere hunde var meget aggresive og jeg måtte ikke gøre deres bure rene. Disse hunde ville ikke komme på tale til adoption. Alligevel ville ejer ikke aflive dem. Da det jo er et NO-kill shelter. Man kan så diskutere om det er i dyrenes bedste interesse at leve et ensomt liv i et bur.

Dyrlægen Karina, som ses på billederne var noget af det sødeste. Hun åbnede sit hjem for mig og efter at have boet på internattet en uge, tog jeg med hende hjem ogsov der en nat. Forstil jer mit ansigts udtryk da jeg opdagede at hun, i sin meget lille 2 vær. lejlighed/garage på ca. 50kvm havde mere end 30 hunde gående!
Store som små, handicappede og raske. Der sov mindst 10 sammen med hende i hendes enkeltmandseng. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Hun havde et fantastisk stort hjerte og satte dyrene før ALT.

Neutralisering
Badetid
hovedhuset
klinikken
"hundehus"
aware_10
På besøg

Kattekilling // Katteformidling
Vandværksvej 9, 4581 Rørvig

26 15 15 05  (sms)

Projekt@kattekilling,dk

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED

KATTE  SØGER HJEM